Termes del Servei

TERMES DEL SERVEI

GENERALITATS

Arúcia Flors gestiona aquest lloc web. A tot el lloc, els termes "nosaltres", "ens" i "nostre" es refereixen d'ara endavant a Arúcia Flors. Arúcia Flors ofereix aquest lloc web, inclosa tota la informació, les eines i els serveis que es posen a disposició seva, l'usuari, sempre i quan accepti la totalitat dels termes, condicions, polítiques i avisos continguts aquí.

En visitar el nostre lloc i/o comprar-nos alguna cosa, vostè interactua amb el nostre "Servei" i reconeix com a vinculants els següents termes i condicions (d'ara endavant "Termes del servei", "Termes"), inclosos aquells termes i condicions addicionals i les polítiques que es mencionen aquí i/o disponibles mitjançant hiperenllaç. Aquests Termes del servei s'apliquen a tots els usuaris del lloc, incloent de manera enunciadora però no limitativa els usuaris que són navegadors, proveïdors, clients, comerciants i/o que aporten contingut. Llegeixi aquests Termes del servei detingudament abans d'accedir o utilitzar el nostre lloc web. En accedir o utilitzar qualsevol part del lloc, vostè accepta aquests Termes del servei. Si no accepta la totalitat dels termes i condicions d'aquest acord, no podrà accedir al lloc web ni utilitzar cap servei. Si aquests Termes del servei es consideressin una oferta, l'acceptació es limita expressament als presents Termes del servei.

Les noves funcions o eines que s'afegeixin a la botiga actual també estaran subjectes als Termes del servei. Pot revisar la versió més recent dels Termes del servei en qualsevol moment en aquesta pàgina. Ens reservem el dret d'actualitzar, canviar o substituir qualsevol part dels presents Termes del servei mitjançant la publicació d'actualitzacions o canvis al nostre lloc web. És la seva responsabilitat revisar aquesta pàgina periòdicament per veure els canvis. El seu ús del lloc web o l'accés a ell de forma contínua després de la publicació de qualsevol canvi constitueix l'acceptació d'aquests canvis. La nostra botiga està allotjada a Shopify Inc. Ens proporcionen la plataforma de comerç electrònic en línia que ens permet vendre-li els nostres productes i serveis.

SECCIÓ 1: TERMES DE LA BOTIGA EN LÍNIA

En acceptar els presents Termes del servei, vostè declara que té la majoria d'edat al seu estat o província de residència, o que és major d'edat al seu estat o província de residència i que ens ha donat el seu consentiment per permetre que qualsevol de les persones menors que depenen de vostè utilitzi aquest lloc. No pot utilitzar els nostres productes per a cap finalitat il·legal o no autoritzada ni pot, en fer ús del Servei, infringir les lleis de la seva jurisdicció (incloent de manera enunciadora més no limitativa, les lleis de drets d'autor). No transmetrà cap cuc informàtic o virus ni cap codi de naturalesa destructiva. El incompliment o violació de qualsevol dels Termes donarà com a resultat la rescissió immediata dels seus Serveis.

SECCIÓ 2: CONDICIONS GENERALS

Ens reservem el dret de rebutjar el servei a qualsevol persona, per qualsevol motiu, en qualsevol moment. Vostè comprèn que el seu contingut (sense incloure la informació de la targeta de crèdit) pot transferir-se sense xifrar i implicar (a) transmissions en diverses xarxes; i (b) canvis per adaptar-se als requisits tècnics de connexió de xarxes o dispositius i complir amb ells. La informació de la targeta de crèdit sempre es xifra durant la transferència a través de les xarxes. Vostè accepta no reproduir, duplicar, copiar, vendre, revendre ni aprofitar cap part del Servei, ús del Servei o accés al Servei o qualsevol contacte al lloc web a través del qual es presta el servei, sense el nostre permís exprés per escrit. Els capçaleres utilitzats en aquest acord s'inclouen només per facilitar la lectura i no limitaran ni afectaran els presents Termes.

SECCIÓ 3: EXACTITUD, TOTALITAT I CRONOLOGIA DE LA INFORMACIÓ

No ens responsabilitzem si la informació disponible en aquest lloc no és precisa, completa o actualitzada. El material presentat en aquest lloc es proporciona només per a informació general i no s'ha de confiar en ell ni utilitzar-lo com l'única base per prendre decisions sense consultar fonts d'informació principals, més precises, més completes o més recents. Al confiar en qualsevol material d'aquest lloc ho fa sota la seva responsabilitat. Aquest lloc pot contenir certa informació històrica. La informació històrica, inevitablement, no és actual i es proporciona únicament com a referència. Ens reservem el dret de modificar el contingut d'aquest lloc en qualsevol moment, però no tenim l'obligació d'actualitzar cap informació al nostre lloc. Vostè accepta que és la seva responsabilitat controlar els canvis al nostre lloc.

SECCIÓ 4: MODIFICACIONS AL SERVEI I PREUS

Els preus dels nostres productes estan subjectes a canvis sense previ avís. Ens reservem el dret de modificar o interrompre el Servei (o qualsevol part o contingut del mateix) sense previ avís en qualsevol moment. No serem responsables davant vostè ni davant cap tercer per cap modificació, canvi de preu, suspensió o interrupció del Servei.

SECCIÓ 5: PRODUCTES O SERVEIS (si escau)

Certs productes o serveis poden estar disponibles exclusivament en línia a través del lloc web. Aquests productes o serveis poden tenir quantitats limitades i estan subjectes a devolució o canvi només d'acord amb la nostra Política de devolució. Hem fet tot el possible per mostrar amb la major precisió possible els colors i les imatges dels nostres productes que apareixen a la botiga. No podem garantir que la visualització de qualsevol color al monitor del seu ordinador sigui precisa. Ens reservem el dret, però no estem obligats, de limitar les vendes dels nostres productes o serveis a qualsevol persona, regió geogràfica o jurisdicció. Podem exercir aquest dret cas per cas. Ens reservem el dret de limitar les quantitats de qualsevol producte o servei que oferim. Totes les descripcions dels productes o els preus dels productes estan subjectes a canvis en qualsevol moment i sense previ avís, a la nostra entera discreció. Ens reservem el dret de discontinuar qualsevol producte en qualsevol moment. Qualsevol oferta de qualsevol producte o servei que es faci en aquest lloc no té validesa on aquest producte o servei estigui prohibit. No garantim que la qualitat de cap producte, servei, informació o un altre material que hagi comprat o obtingut compleixi amb les seves expectatives, o que qualsevol error en el Servei es corregirà.

SECCIÓ 6: EXACTITUD DE LA FACTURACIÓ I DE LA INFORMACIÓ DE L'ACCIÓ

Ens reservem el dret de rebutjar qualsevol comanda que realitzi a la nostra botiga. Podem, al nostre exclusiu criteri, limitar o cancel·lar les quantitats comprades per persona, per domicili o per comanda. Aquestes restriccions poden incloure comandes realitzades amb la mateixa compte de client, la mateixa targeta de crèdit o comandes que usin la mateixa adreça de facturació o d'enviament. En el cas que realitzem un canvi o cancel·lem una comanda, intentarem notificar-lo via correu electrònic o l'adreça de facturació/número de telèfon proporcionats en el moment en què es va fer la comanda. Ens reservem el dret de limitar o prohibir les comandes que, a la nostra entera discreció, sembli haver estat realitzades per comerciants, revenedors o distribuïdors. Vostè accepta subministrar informació completa i precisa de la compra i compte actual, per a totes les compres realitzades a la nostra botiga. Vostè accepta actualitzar ràpidament el seu compte i altres informacions, entre elles, la seva adreça electrònica, els números de targeta de crèdit i les dates de venciment, perquè puguem completar les seves transaccions i contactar-lo segons sigui necessari. Per obtenir més informació, consulteu la nostra Política de devolucions.

SECCIÓ 7: EINES OPCIONALS

Podem proporcionar-li accés a eines de tercers que no supervisem, ni tenim cap control sobre elles, ni tampoc contribuïm. Vostè reconeix i accepta que brindem accés a aquestes eines "tal com es troben" i "segons disponibilitat" sense garanties, representacions ni condicions de cap tipus i sense cap mena de suport. No tindrem cap responsabilitat com a conseqüència de l'ús que faci d'eines opcionals de tercers o en relació amb elles. Qualsevol ús que faci de les eines opcionals ofertes a través del lloc és sota la seva responsabilitat, i ha de garantir-se que estigui familiaritzat amb els termes segons els quals els proveïdors externs rellevants subministren aquestes eines i aprovar-los. També podem, en el futur, oferir nous serveis o funcions a través del lloc web (incloent el llançament de noves eines i recursos). Aquestes noves funcions o serveis també estaran subjectes als presents Termes de servei.

SECCIÓ 8: ENLLAÇOS DE TERCERS

Algun contingut, productes i serveis disponibles a través del nostre Servei poden incloure recursos de tercers. Els enllaços de tercers en aquest lloc poden dirigir-lo a pàgines web de tercers que no estan afiliades a nosaltres. No som responsables d'examinar o avaluar el contingut o la precisió, ni garantir ni assumir cap obligació ni responsabilitat pels recursos o pàgines web de tercers, ni per cap altre material, producte o servei de tercers. No som responsables de cap dany o perjudici relacionat amb la compra o l'ús de béns, serveis, recursos, contingut o qualsevol altra transacció realitzada en connexió amb llocs web de tercers. Revisi detingudament les polítiques i pràctiques de tercers, i assegureu-vos de comprendre-les abans de participar en qualsevol transacció. Les queixes, reclamacions, inquietuds o preguntes referents a productes de tercers han de dirigir-se a aquests.

SECCIÓ 9: COMENTARIS DELS USUARIS, OPINIONS I ALTRES COMUNICACIONS

Si, a petició nostra, vostè envia certes comunicacions específiques (per exemple, participacions en un concurs) o, sense una sol·licitud nostra, envia idees creatives, suggeriments, propostes, plans o altres materials, ja sigui en línia, per correu electrònic, per correu postal, o d'una altra manera (anomenats així de manera col·lectiva, 'comentaris'), vostè accepta que podem, en qualsevol moment, sense restricció: editar, copiar, publicar, distribuir, traduir i usar en qualsevol mitjà qualsevol comentari que vostè ens enviï. No tenim ni tindrem cap obligació (1) de mantenir cap comentari de manera confidencial; (2) pagar alguna compensació per cap comentari; o (3) respondre a cap comentari. Podem, però no tenim l'obligació de monitoritzar, editar o eliminar contingut que a la nostra entera discreció determinem que és il·legal, ofensiu, amenaçador, calumniós, difamatori, pornogràfic, obscè, o objectable, o que infringeixi la propietat intel·lectual de qualsevol de les parts o dels presents Termes del servei. Vostè accepta que els seus comentaris no infringiran cap dret de tercers, inclosos els drets d'autor, marca registrada, privadesa, personalitat o altres drets personals o de propietat. A més, vostè accepta que els seus comentaris no contindran material difamatori, il·legítim, abusiu o obscè, ni contindran cap virus informàtic ni un altre programari perjudicial que pugui afectar de qualsevol manera el funcionament del Servei o de qualsevol lloc web relacionat. No pot utilitzar una adreça de correu electrònic falsa, simular ser una altra persona o enganyar-nos o enganyar a tercers sobre l'origen dels comentaris. Vostè és l'únic responsable dels comentaris que faci i de la seva precisió. No assumim cap responsabilitat ni cap obligació pels comentaris publicats per vostè o per un tercer.

SECCIÓ 10: INFORMACIÓ PERSONAL

L'enviament de la informació personal que faci a través de la botiga es regeix per la nostra Política de privadesa.

SECCIÓ 11: ERRORS, INEXACTITUDS I OMISSIONS

Pot haver-hi informació en el nostre lloc o en el Servei que, de tant en tant, contingui errors tipogràfics, inexactituds o omissions que puguin relacionar-se amb descripcions de productes, preus, promocions, ofertes, càrrecs per enviament de productes, temps de trànsit i disponibilitat. Ens reservem el dret de corregir qualsevol error, inexactitud o omissió, de canviar o actualitzar la informació, o cancel·lar comandes si alguna informació en el Servei o en qualsevol pàgina web relacionada és inexacta en qualsevol moment sense previ avís (inclòs després d'haver enviat la seva comanda). No assumim cap obligació d'actualitzar, modificar o aclarir la informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat, incloent de manera enunciativa però no limitativa, la informació de preus, llevat que ho exigeixi la llei. Cap actualització especificada o data d'actualització aplicada al Servei o a qualsevol lloc web relacionat s'ha de prendre per indicar que tota la informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat s'ha modificat o actualitzat.

SECCIÓ 12: USOS PROHIBITS

A més de les prohibicions establertes en els Termes del servei, se li prohibeix utilitzar el lloc o el seu contingut (a) per a qualsevol propòsit il·legal; (b) per sol·licitar a altres que realitzin o participin en qualsevol acte il·legal; (c) per infringir qualsevol reglament, norma, llei o ordenança local, nacional o estatal; (d) per infringir o violar els nostres drets de propietat intel·lectual o els drets de propietat intel·lectual d'altres; (e) assetjar, abusar, insultar, fer mal, difamar, calumniar, menysprear, intimidar o discriminar per motius de gènere, orientació sexual, religió, ètnia, raça, edat, nacionalitat o discapacitat; (f) enviar informació falsa o enganyosa; (g) carregar o transmetre virus o qualsevol altre tipus de codi perjudicial que afecti o pugui afectar la funcionalitat o el funcionament del Servei o de qualsevol lloc web relacionat, d'altres llocs web o d'Internet; (h) recopilar o rastrejar la informació personal d'altres; (i) enviar correu no desitjat, phishing, pharm, pretext, spider, rastrejar o extreure; (j) per a qualsevol propòsit obscè o immoral; o (k) per interferir o eludir les funcions de seguretat del Servei o de qualsevol lloc web relacionat, o d'altres llocs web o d'Internet. Ens reservem el dret de donar per finalitzat el seu ús del Servei o de qualsevol lloc web relacionat per infringir qualsevol dels usos prohibits.

SECCIÓ 13: EXEMCIÓ DE GARANTIES; LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

No garantim, representem ni assegurem que l'ús que faci del nostre servei serà sense interrupcions, oportú, segur o sense errors. No garantim que els resultats que es puguin obtenir de l'ús del servei siguin exactes o fiables. Vostè accepta que periòdicament, podem eliminar el servei per períodes de temps indefinits o cancel·lar el servei en qualsevol moment, sense notificar-li. Vostè accepta expressament que el seu ús del servei o la impossibilitat d'utilitzar-lo corre pel seu risc. El servei i tots els productes i serveis que se li lliurin a través del servei (tret que així ho especificàvem nosaltres) s'ofereixen "tal com estan" i "segons disponibilitat" per al seu ús, sense cap representació, garantia o condició de cap mena, ja sigui expressa o implícita, entre les quals s'inclouen totes les garanties implícites o condicions de comercialitzabilitat, qualitat comercial, idoneïtat per a un propòsit particular, durabilitat, títol i no infracció. En cap cas Arúcia Flors, els nostres directors, funcionaris, empleats, afiliats, agents, contractistes, interns, proveïdors, proveïdors de serveis o llicenciants seran responsables de cap lesió, pèrdua, reclamació o cap dany directe, indirecte, incidental, punitiu, especial o consequent de cap mena, incloent de manera enunciativa més no limitativa; la pèrdua de beneficis, pèrdua de rendiments, pèrdua d'estalvis, pèrdua de dades, costos de substitució o danys similars, ja sigui per contracte, perjudici (incloent la negligència), responsabilitat estricta o d'altre tipus, que sorgeixin de l'ús que faci de qualsevol dels serveis o de qualsevol producte adquirit pel mitjà del servei, o per a qualsevol altre reclamació relacionada d'alguna manera amb el seu ús del servei o de qualsevol producte, inclosos, entre altres, qualsevol error o omissió en qualsevol contingut, o qualsevol pèrdua o dany de qualsevol mena en què s'hagi incurrit com a resultat de l'ús del servei o de qualsevol contingut (o producte) publicat, transmès o posat a disposició a través del servei, fins i tot si se'n informa de la seva possibilitat. A causa que alguns estats o jurisdiccions no permeten l'exclusió o la limitació de la responsabilitat per danys consecutius o incidentals, en aquests estats o jurisdiccions, la nostra responsabilitat es limitarà a l'extensió màxima de la llei permeti.

SECCIÓ 14: INDEMNITZACIÓ

Vostè accepta indemnitzar, defensar i mantenir indemne a Arúcia Flors i a la nostra empresa mare, filials, afiliats, associats, funcionaris, directors, agents, contractistes, llicenciants, proveïdors de serveis, subcontractistes, proveïdors, interns i empleats, de qualsevol reclamació o demanda, inclosos els honoraris raonables d'advocats, en què un tercer hagi incós a causa del seu incompliment dels presents Termes del Servei o dels documents que incorporem com a referència o que en sorgeixin per incompliment dels mateixos, o per la violació de qualsevol llei o drets d'un tercer que faci.

SECCIÓ 15: DIVISIBILITAT

En cas que es determini que alguna disposició dels presents Termes del servei sigui il·legal, nul·la o inaplicable, aquesta disposició serà, no obstant això, exigible en la mesura en què ho permeti la legislació aplicable, i la part inaplicable es considerarà separada dels presents Termes del servei, sense que aquesta determinació afecti la validesa i aplicabilitat de les altres disposicions.

SECCIÓ 16: RESCISIÓ

Les obligacions i responsabilitats de les parts incloses abans de la data de rescissió continuaran vigents després de la rescissió d'aquest contracte per a tots els efectes. Aquests Termes del servei estan vigents llevat que vostè o nosaltres els rescindim. Pot rescindir els presents Termes del servei en qualsevol moment informant-nos que ja no desitja utilitzar els nostres Serveis o quan deixi d'utilitzar el nostre lloc web. Si al nostre judici incompleix, o sospitem que ha incomplert qualsevol terme o disposició dels presents Termes del servei, podem rescindir igualment aquest acord en qualsevol moment sense previ avís i vostè seguirà sent responsable de tots els imports deguts fins a la data de rescissió inclusive; i/o en conseqüència podem denegar-li l'accés als nostres Serveis (o a part d'ells).

SECCIÓ 17: ACORD COMPLET

El fet que no exercim o fem valer algun dret o disposició dels presents Termes del Servei no constituirà una renúncia a aquest dret o disposició.

Aquests Termes de servei i qualsevol política o regla operativa que hàgim publicat en aquest lloc o respecte del Servei constitueixen l'acord i l'enteniment complet entre vostè i nosaltres, i regeixen el seu ús del Servei, substituint qualsevol acord, comunicació o proposta anterior o contemporània, ja sigui oral o escrita, entre vostè i nosaltres (incloent de manera enunciada més no limitativa, les versions anteriors dels Termes del Servei).

Qualsevol ambigüitat en la interpretació dels presents Termes del Servei no es interpretarà en contra de la part redactant.

SECCIÓ 18: LLEI APLICABLE

Els presents Termes del Servei i qualsevol acord per separat pel qual li proporcionem Serveis es regiran i interpretaran d'acord amb les lleis de Pujolis, S.N., Santa Cecília de Voltregà, 08509, Espanya.

SECCIÓ 19: CANVIS EN ELS TERMES DEL SERVEI

Pot revisar la versió més recent dels Termes del Servei en qualsevol moment en aquesta pàgina.

Ens reservem el dret, a la nostra entera discreció, d'actualitzar, canviar o substituir qualsevol part dels presents Termes del Servei mitjançant la publicació d'actualitzacions i canvis al nostre lloc web. És la seva responsabilitat consultar el nostre lloc web periòdicament per veure els canvis. L'ús que faci del nostre lloc web o del Servei o el seu accés a qualsevol d'aquests de manera contínua després de la publicació de qualsevol canvi en els presents Termes del Servei constitueix l'acceptació d'aquests canvis.

SECCIÓ 20: INFORMACIÓ DE CONTACTE

Les consultes sobre els Termes del Servei es poden enviar a info@aruciaflors.com o contactar al següent número de telèfon +34 618 70 52 63.