Política de privacitat

Política de privacitat d'ARÚCIA FLORS

Aquesta Política de privacitat descriu com es recopila, utilitza i comparteix la vostra informació personal quan visiteu o feu una compra a www.aruciaflors.com (d'ara endavant el "Lloc").

INFORMACIÓ PERSONAL QUE RECOLLIM

Quan visiteu el Lloc, recollim automàticament certa informació sobre el vostre dispositiu, inclosa informació sobre el vostre navegador web, adreça IP, zona horària i algunes de les galetes que estan instal·lades al vostre dispositiu. A més, mentre navegueu pel Lloc, recollim informació sobre les pàgines web individuals o els productes que veieu, les pàgines web o els termes de cerca que us van remetre al Lloc i informació sobre com interactueu amb el Lloc. Ens referim a aquesta informació recollida automàticament com a "Informació del dispositiu".

Recollim Informació del dispositiu mitjançant l'ús de les següents tecnologies:

COOKIES

Aquí teniu una llista de cookies que utilitzem. Les llistem perquè pugueu triar si voleu optar per eliminar-les o no.

_session_id, token únic, sessió, permet a Shopify emmagatzemar informació sobre la vostra sessió (referrer, pàgina d'aterratge, etc.).

_shopify_visit, sense dades retingudes, persistent durant 30 minuts des de l'última visita, utilitzat pel rastrejador d'estadístiques intern del nostre proveïdor de lloc web per enregistrar el nombre de visites.

_shopify_uniq, sense dades retingudes, caduca a mitjanit (relatiu al visitant) del dia següent, compta el nombre de visites a una botiga per part d'un sol client.

cistella, token únic, persistent durant 2 setmanes, emmagatzema informació sobre el contingut de la vostra cistella.

_secure_session_id, token únic, sessió

storefront_digest, token únic, indefinit Si la botiga té una contrasenya, aquesta s'utilitza per determinar si el visitant actual té accés.

Els "Arxius de registre" rastrejen les accions que ocorren al Lloc i recopilen dades, incloent-hi la vostra adreça IP, tipus de navegador, proveïdor de servei d'Internet, pàgines de referència/sortida i marques de data/horari.

Les "balises web", les "etiquetes" i els "píxels" són arxius electrònics utilitzats per enregistrar informació sobre com navegueu pel Lloc.

A més, quan feu una compra o intenteu fer una compra a través del Lloc, recollim certa informació de vosaltres, entre la qual s'inclou el vostre nom, adreça de facturació, adreça d'enviament, informació de pagament (inclosos els números de targeta de crèdit, adreça electrònica i número de telèfon). Ens referim a aquesta informació com a "Informació del comanda".

Quan parlem de "Informació personal" en aquesta Política de privacitat, ens referim tant a la Informació del dispositiu com a la Informació del comanda.

COM UTILITZEM LA VOASTRA INFORMACIÓ PERSONAL?

Utilitzem la Informació del comanda que recollim en general per preparar les comandes fetes a través del Lloc (incloent-hi el processament de la vostra informació de pagament, l'organització dels enviaments i la entrega de factures i/o confirmacions de comanda). A més, utilitzem aquesta Informació del comanda per comunicar-nos amb vosaltres; examinar les nostres comandes per a la detecció de frau o riscos potencials; i, quan d'acord amb les preferències que vau compartir amb nosaltres, proporcionar-vos informació o publicitat relacionada amb els nostres productes o serveis.

Utilitzem la Informació del dispositiu que recollim per ajudar-nos a detectar possibles riscos i fraus (en particular, la vostra adreça IP) i, en general, per millorar i optimitzar el nostre Lloc (per exemple, generant informes i estadístiques sobre com els nostres clients naveguen i interactuen amb el Lloc i per avaluar l'èxit de les nostres campanyes publicitàries i de màrqueting).

COMPARTIR LA VOSTRA INFORMACIÓ PERSONAL

Compartim la vostra Informació personal amb tercers perquè ens ajudin a utilitzar la vostra Informació personal, tal com es va descriure anteriorment. Per exemple, utilitzem la tecnologia de Shopify a la nostra botiga en línia. Podeu obtenir més informació sobre com Shopify utilitza la vostra Informació personal aquí: https://www.shopify.com/legal/privacy. També utilitzem Google Analytics per ajudar-nos a entendre com utilitzen els nostres clients el Lloc. Podeu obtenir més informació sobre com Google utilitza la vostra Informació personal aquí: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/. Podeu donar-vos de baixa de Google Analytics aquí: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Finalment, també podem compartir la vostra Informació personal per complir amb les lleis i regulacions aplicables, per respondre a una citació, ordre de registre o una altra sol·licitud legal d'informació que rebem, o per protegir els nostres drets.

PUBLICITAT ORIENTADA PER EL COMPORTAMENT

Com es va descriure anteriorment, utilitzem la vostra Informació personal per proporcionar-vos anuncis publicitaris dirigits o comunicacions de màrqueting que creiem que poden ser del vostre interès. Per a més informació sobre com funciona la publicitat dirigida, podeu visitar la pàgina educativa de la Iniciativa Publicitària a la Xarxa ("NAI" per les seves sigles en anglès) a http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Podeu donar-vos de baixa de la publicitat dirigida mitjançant els següents enllaços:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads GOOGLE: https://adssettings.google.com/authenticated?hl=es BING: https://about.ads.microsoft.com/es-es/recursos/directivas/anuncios-personalizados

A més, podeu donar-vos de baixa d'alguns d'aquests serveis visitant el portal d'exclusió voluntària de Digital Advertising Alliance a: http://optout.aboutads.info/.

NO RASTREJAR

Tingueu en compte que no alterem les pràctiques de recopilació i ús de dades del nostre Lloc quan veiem un senyal de No rastrejar des del vostre navegador.

Arúcia Flors es troba ubicada a Europa, concretament a Espanya, dins de la Comunitat Autònoma de Catalunya, i tots els clients o altres activitats comercials relacionades amb Arúcia Flors es troben dins del marc nacional.

Si sou un resident europeu, teniu dret a accedir a la informació personal que tenim sobre vosaltres i a sol·licitar que la vostra informació personal sigui corregida, actualitzada o eliminada. Si voleu exercir aquest dret, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de la informació de contacte que es proporciona a continuació.

A més, si sou un resident europeu, tingueu en compte que estem processant la vostra informació per complir amb els contractes que puguem tenir amb vosaltres (per exemple, si feu una comanda a través del Lloc) o per perseguir els nostres interessos comercials legítims enumerats anteriorment. A més, tingueu en compte que la vostra informació es transferirà fora d'Europa, inclosos Canadà i els Estats Units.

RETENCIÓ DE DADES

Quan feu una comanda a través del Lloc, mantindrem la vostra Informació del comanda pels nostres registres a menys que i fins que ens demaneu que eliminem aquesta informació.

CANVIS

Podem actualitzar aquesta política de privacitat periòdicament per reflectir, per exemple, canvis en les nostres pràctiques o per altres motius operatius, legals o reglamentaris.

POSEU-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privacitat, si teniu alguna pregunta o si voleu presentar una queixa, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a info@aruciaflors.com o per correu mitjançant l'ús de la informació que es proporciona a continuació:

Pujolís, S.N., Santa Cecília de Voltregà, 08509, Espanya