Polítiques de reemborsament

Política de reemborsament

1.1 Abans de fer qualsevol canvi o devolució, envia'ns un correu electrònic a info@aruciaflors.com o truca'ns al +34 618 705 263.

1.2 No és aplicable el dret de desistiment de l'USUARI a la compra de productes peribles com són les flors fresques i plantes i per tant no són susceptibles de devolució.

1.3 Els productes no peribles si són susceptibles de devolució (gerros, espelmes i altres productes de decoració).

En cas de no estar conforme amb els articles rebuts, i sempre que el producte no estigui usat i es mantingui en el seu embalatge original, tal com es va rebre, tens un termini de 7 dies hàbils per a la seva devolució, a comptar des de la data de lliurament de la comanda (segons art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener de Ordenación del Comercio Minorista modificada per la Llei 47/2002, de 19 de desembre).

Un cop rebut al nostre magatzem i comprovat l'estat dels articles, procedirem a substituir-lo per un altre o al reemborsament de l'import pagat mitjançant transferència bancària o abonament a la targeta bancària amb què es va realitzar el pagament.

El reemborsament d'aquest import es farà en un màxim de 30 dies des de la recepció de la comanda al nostre magatzem.

En cas de no rebre l'article en el seu embalatge original i amb l'etiquetatge, la devolució s'anul·larà.

 

En el cas de productes defectuosos o enviaments erronis, totes les despeses d'enviament correran per part de ARÚCIA FLORS.

Passos per tornar o canviar un producte:

- Posa't en contacte amb nosaltres per gestionar la recollida del teu producte.

El producte ha d'arribar en perfectes condicions, sense fer servir i en el seu embalatge original, incloent-hi l'etiqueta i l'embalatge.

Si us plau embala amb compte els productes, perquè ens arribin en bon estat.

 

- Per canviar un article per un altre, hauràs de procedir a la seva devolució i un cop revisada la mercaderia et serà indicat com pots fer la nova comanda.

 

- Un cop rebuda i revisada la mercaderia, procedirem al reintegrament de l'import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada i, si escau, a l'enviament del nou producte.

Si vas efectuar el pagament a través de targeta de crèdit, se us abonarà l'import pel mateix mitjà.

Si vas efectuar el pagament mitjançant transferència, us sol·licitarem un número de compte on abonar l'import.

Rebràs el reintegrament de l'import en un termini màxim de 5 dies laborals a partir de la recepció al nostre magatzem del producte tornat*.

T'ho notificarem per correu electrònic un cop rebut i processat.

*Tingues en compte que si vas pagar per targeta de crèdit és probable que el teu banc no et mostri l'import de la devolució al saldo fins al mes següent.

Adreça de Devolució ARÚCIA FLORS Pujolís S.N. 08509 Santa Cecília de Voltregà.