ARÚCIA FLORS

Arúcia flors és un projecte nascut l’any 2023 a Osona de la mà de l’Ariadna, una servidora. És un taller floral situat a Santa Cecília de Voltregà al bell mig de la Natura.

-

Ens agrada treballar amb flor de temporada i de proveïdors locals sempre que podem. A cada estació de l’any els rams aniran canviant i ens adaptarem al gust de cadascú sempre amb el toc silvestre, airejat i colorit que ens defineix.

-

T'animem a explorar la nostra pàgina web, tria uns dels models que oferim, que són perfectes per qui vol veure què compra en el moment, o bé personalitza el teu RAM A MIDA, on des d’Arúcia flors treballem perquè cada ram sigui únic i especial.

-

Fem enviaments de rams i centres a domicili. Fes la comanda des de la web, encarrega via WhatsApp al +34 618705263 o per correu electrònic a info@aruciaflors.com. Els enviaments a Osona els fem nosaltres i a la resta del país per servei d’enviament. El preu d’enviament està inclòs en els articles.

-

Si vols que t’oferim els nostres serveis florals per a casaments o qualsevol esdeveniment O si t’agradaria que cada setmana o cada dues setmanes t’arribés un ram fresc diferent, deixa’ns un missatge i ens posarem en contacte per adaptar-nos a les teves necessitats.

Gràcies per confiar en Arúcia Flors.