1 de 4

Casaments

Arúcia Flors és un taller floral amb seu a Osona, fundat l'any 2023 per Ariadna, una talentosa florista amb experiència en el món del disseny gràfic. La sinergia entre ambdues disciplines permet a Arúcia Flors crear experiències úniques i memorables per al dia més especial de la teva vida: el teu casament.

Ens destaquem per la nostra capacitat d'adaptar-nos completament als gustos i preferències de cada parella, garantint que cada enllaç sigui veritablement distintiu i personalitzat.

A Arúcia Flors considerem que el tracte amb els nostres clients és fonamental. Per això, ens dediquem a elaborar pressupostos detallats, acompanyats d'imatges i muntatges, perquè els futurs esosos puguin visualitzar amb claredat com serà el seu dia somiat.

Des del ram de núvia i els boutonieres, fins a la decoració completa de l'esdeveniment, incloent-hi centres de taula, estructures per a cerimònies, seating plans i qualsevol altre element necessari, ens encarreguem de tots els detalls perquè el teu casament sigui perfecte en cada aspecte.

Si desitges més informació o sol·licitar un pressupost personalitzat, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de concertar una cita amb tu per discutir en detall tots els serveis que Arúcia Flors pot oferir-te per fer del teu dia especial un moment inoblidable.